Webdesign

Een eigen site op het internet, het is bijna een evidentie geworden voor elke organisatie en elk bedrijf. Maar wat zet je er op, hoe kleed je het aan? Hoe begin je eraan? Hoe update je ze? Hoe krijg je ze bovenaan in google? Er zijn honderden dingen bedrijven die je erover willen informeren of die site zelf willen bouwen voor jou. Nu ja, wij doen dat dus ook, van het simpele uithangbord, tot de toeters en bellen, maar altijd met eerlijk advies. Voor ons is webdesign meer dan enkel hoe de site eruitziet.

Webdesign voor ieder op maatEen website moet gevonden kunnen worden, heb je daar zelf een strategie voor die niet voortbouwt op google of wil je bovenaan raken in google? Wil je er nieuwe klanten mee bereiken of is het om bestaande klanten of contacten te informeren? Wat je wil bereiken met je website en waar je dus je budget aan moet spenderen verschilt dan. SEO (Search Engine Optimization) kost tijd, maar toeters en bellen voor interactie met een community opzetten ook. Het up-to-date houden van alle software van een CMS blijft tijd kosten gedurende de hele levensduur van een website zelfs als de content op zich amper nog evolueert.

Veel kan je zelf doen, maar wil je dat doen, gaat je website een essentieel iets zijn van je marketing dat vaak gaat evolueren, dan moet je ook rekening houden dat je de nodige voorzieningen moet nemen voor regelmatige automatische backups. Zoniet kan je volstaan met handmatige backups. En dan spreken we nog niet over Privacy, cookies, Google Analytics, GDPR en webshops. Websites zijn fantastische dingen en bijna niet meer weg te denken, maar zonder goed advies een website opzetten voor een bedrijf is toch altijd nog iets moeilijker dan velen denken. Anderzijds bieden er veel bedrijven een website aan op hun platform voor honderden euro’s waar je eigenlijk niet veel meer krijgt dan een vermelding van je adres.

Wat bieden wij?

Pebblehill Software is jaren geleden in bijberoep begonnen toen ik de vraag kreeg om voor een bevriend ondernemer een website te bouwen. Dat was de eerste keer dat ik voor een ondernemer een opdracht kreeg. Dat is ondertussen al meer dan een half decennium geleden. We hebben dus wel de nodige ervaring aangezien ik al tot ruim 10 jaar ervoor met webservices bezig was als student en daarvoor ook al hielp met het maken van websites als onderdeel van eindwerken.

Het onderhoud van uw volledige digitale content volledig op uw maatWat wij bieden is vooral het vertalen van uw identiteit naar een website. Aan de hand van uw logo, foto’s, teksten, wensen en kleuren van uw huisstijl, ontwerpen we samen met u een webdesign volgens moderne principes binnen uw budget. Als u bepaalde van bovenstaande elementen nog niet hebt of we hebben het gevoel dat we die moeten bijsturen zullen we dit met u bespreken en u daarin adviseren. Afhankelijk van uw wensen kunnen we dit zelf doen of kunnen we beroep doen op specialisten ter zake met wie we regelmatig samenwerken.

Daarnaast kunnen we met u bekijken in welke mate u instaat voor de updates van de software waarop de website draait, of dat u dat zelf doet, of u zelf de updates van de content doet of dat u gewoon de gewenste berichten naar ons doorstuurt en dat wij die online plaatsen voor u. Aangezien we geen marketing bureau zijn, zal u zelf wel de content moeten voorzien, natuurlijk betaalt u dan enkel voor het technische werk en het online plaatsen. Hoeveel we voor u doen en onder welke voorwaarden is allemaal bespreekbaar en kan gepersonaliseerd worden. Ook koppelingen met sociale media sites kunnen op die manier opgenomen worden. Aarzel niet om ons hierover te contacteren.