Service aan huis en op kantoor

On-site service niet enkel voor voor grote bedrijven

On-site service, een evidentie voor veel bedrijven, maar voor veel particulieren en zelfstandigen lijkt het iets onnodig duur. We zijn het zo gewoon ondertussen. “Kan u de pc even binnenbrengen en we zullen hem nakijken”, iets wat voor heel wat problemen de juiste aanpak is, maar zeker niet voor allemaal. Daarom bieden wij een on-site service aan voor iedereen. Als u met een probleem, een vraag of wat dan ook zit kan u vragen dat we langs komen om het probleem bij u thuis te bekijken en proberen op te lossen.

service thuis of op kantoorDe voordelen voor u zijn uitgebreid, eerst en vooral hebt u onze volledige aandacht, er zijn geen andere klanten die binnen kunnen komen. Ten tweede, vanuit een technisch standpunt, hoeven wij geen veronderstellingen te maken over randapparatuur en uw netwerk, dat is gewoon aanwezig.

Al te vaak, blijkt een probleem waar we voor geroepen worden, helemaal niet op de computer zelf te liggen (vaak is men al met de computer langs geweest in de computerwinkel en werkte het daar perfect), maar blijkt er een probleem te zijn met het netwerk, de bekabeling, een printer, … en het is toch iets lastiger om je bekabeling uit de muur te halen en mee te nemen naar de winkel. En dan spreken we nog niet van de situaties waarbij het probleem eventueel bij de internet provider of een andere leverancier ligt.

Wat bij problemen bij derden?

Indien nodig contacteren we uw internetprovider voor uAls we alles wat u zelf gebruikt bij de hand hebben, kunnen we onmiddellijk de andere partij bellen en duidelijk maken dat we de nodige tests gedaan hebben en zelf een professional zijn om vrij zeker te zijn dat het probleem zeker bij hen ligt. Anders is de kans groot dat u eerst nog een hele reeks tests moet doorlopen waarmee ze proberen een fout aan te tonen die niet bij hen ligt.

En als dan uiteindelijk toch blijkt dat het probleem wisselstukken of een langdurige procedure vereist is de pc even snel met mij mee naar kantoor samen met alle benodigde randapparatuur, de nodige afspraken over backup van data en hoe gedetailleerd de herinstallatie moet zijn indien dat nodig zou zijn. On-site service geeft de mogelijkheid om veel grondigere aanpak te doen van een probleem. Hierdoor bespaart u als gebruiker veel tijd en moeite en ben ik als dienstverlener veel zekerder dat ik de juiste service biedt.

En als u eigenlijk alleen vragen over uw pc hebt?

Terwijl ik het probleem op uw computer oplos kan ik u eventueel nog wat gratis advies of opleiding over uw pc geven. Sommige mensen vragen me ook gewoon om op deze manier een aantal dingen thuis gewoon komen uit te leggen. We doen dit met veel plezier. Iedereen die wil bijleren over IT en computers, help ik graag op deze manier verder. Uw vraag is nooit te simpel om te stellen, of te complex.

On-site service is altijd op afspraak. Afspraken kunnen zowel op weekdagen en in het weekend zowel overdag als ’s avonds. Als u meer wil weten hierover, of een afspraak wil vastleggen, aarzel dan zeker niet om ons hierover te contacteren.