Partnerships met en voor u

Uiteraard kan ik geen goede service bieden zonder goed materiaal. Daarom heb ik reeds van in den beginne ervoor gekozen om een aantal partnerships aan te gaan voor een aantal belangrijke producten. Dit wil niet zeggen dat de andere producten slecht zijn of dat ik deze niet kan of wil ondersteunen. Dat wil alleen zeggen dat ik ervaren heb dat deze producten voldoen aan mijn kwaliteitseisen die ik zou stellen voor mezelf, een breed genoeg gamma hebben om al mijn voorziene klanten te bedienen en aan een eerlijke prijs kunnen verkocht worden.

Een partnership met u is een echte samenwerkingDaarnaast heb ik ook partnerships met andere bedrijven zodat we elkaars portfolio kunnen aanvullen of kunnen optreden als elkaars support gedurende een verlof periode. Als klein bedrijf zijn samenwerkingen essentieel om succesvol te zijn en eigenlijk zie ik elke klant als een partner. Ik probeer steeds manieren voor hem te vinden om zijn IT efficiƫnter te maken. Waar mogelijk probeer ik het eventueel zelfs een echte troef te maken in zijn business plan. Als uw IT partner zie ik het als mijn taak om u op de hoogte te houden van de evolutie van de IT.

Als uw leverancier is het ook mijn taak om naar u als klant te luisteren en u dus te begrijpen. Dan is het op zich niet moeilijk om interessante ontwikkelingen die betaalbaar worden te signaleren en u hierover in te lichten. Dat is waarom partnerships voor mij niet alleen met leveranciers of collega’s zijn, maar ook met u als klant. En naast mijn advies over IT, is uw feedback naar mij toe even zeer belangrijk zodat ik u nog beter kan begrijpen en nog beter kan worden als uw IT Partner.