Verkoop van IT Materiaal

We verkopen uiteraard ook gewoon IT materiaal. Van losse onderdelen voor de hobbyist tot voor geconfigureerde systemen van gerenommeerde merken, van allerhande randapparatuur tot alle materiaal voor een complete serverroom en van de kleinste inkt cartridge tot cloud services en antivirus oplossingen. We bieden het allemaal aan. De webshop zal spoedig online komen.Als Compudeals partner bieden we op de webshop een uitgebreid gamma aan producten aan, aan zeer scherpe prijzen. Daarnaast hebben we nog een aantal bijkomende partnerships met specifieke merken aangegaan voor specifieke niches.

Uiteraard zijn wij altijd beschikbaar om u te adviseren over uw aankoop om u deĀ  beste oplossing voor u te vinden. Mogelijk zijn er uitzonderlijke promoties waar u van kan profiteren of kan ik u beter informeren over de status van de stock bij onze leveranciers. Aangezien we zelf in Scherpenheuvel-Zichem slechts van enkele basisgoederen stock hebben, meer hierover in onze blog, is dit toch wel van belang. Zelfs zonder lokale stock kunnen we voor de meeste items toch leveren binnen de 2 werkdagen.

Uiteraard kan u indien gewenst ook beroep doen op onze andere services, voor alle gekochte producten, voor aanvullende diensten: on-site installaties, opleiding, beheerscontracten.