Cloud Services

Cloud services maken vandaag de dag een integraal deel uit van een compleet IT aanbod. Ook wij bieden u een compleet aanbod aan cloud services aan. Ze bieden u de mogelijkheid om te betalen in functie van wat u nodig hebt en te groeien op uw eigen tempo. Daarnaast hebben cloud services ook andere kenmerken op het gebied van beschikbaarheid en bedrijfszekerheid. Cloud services zijn vaak ook veel sneller beschikbaar na aankoop en vereisen veel minder ingrijpende implementaties. Ook kan een gewoon gebruiker met een beetje enthousiasme vaak al heel veel zelf doen voor het dagelijks beheer. Voor het merendeel geldt dat veel van de meer technische aspecten zoals de updates van de infrastructuur en de software door de leverancier sowieso op zich worden genomen.

diversiteit in cloud servicesCloud services zijn even divers als de bedrijven waarin ze gebruikt worden. Daarom is onafhankelijk advies door een onafhankelijk iemand met een duidelijk beeld van wat er beschikbaar is op de markt en wat u met uw bedrijf wil verwezenlijken cruciaal voor u. Dat kan iemand intern zijn, maar vaak is dat moeilijk aangezien het niet alleen een inzicht in het zakelijke verhaal eist, maar ook in het technische IT aspect. Het vereist dus eigenlijk een IT’er, maar voor veel KMO’s is het onbetaalbaar om een full-time IT”er in dienst te nemen alleen om dat advies te geven.

Daarom is het zo belangrijk om bij een betrouwbare partner te kunnen aankloppen die het hele spectrum kan aanbieden zowel via cloud services als via traditionele IT. Pebblehill Software is zo’n partner. Cloud services bieden vaak een uitweg voor bedrijven die geen grote investering op voorhand willen doen en de investering willen spreiden of voor bedrijven die een snelle groei kennen en dus moeilijk de nodige investering kunnen verantwoorden om een voldoende lange termijn verder te kunnen werken met traditionele investeringen. En het belangrijkste het laat je toe om je kapitaal gespreid uit te geven zonder schulden te moeten aangaan. Voor meer informatie over ons volledige cloud aanbod, neem even contact met ons op, of bekijk even onze blogposts hierover.