Contact

U kan ons elke werkdag telefonisch bereiken vanaf 9.00 tot 17.30. Kan ik uw oproep niet beantwoorden of hebt u een dringend probleem buiten deze uren aarzel dan niet om een bericht na te laten op mijn voicemail. Waar mogelijk staan we ook buiten deze uren ter beschikking van onze klanten. U kan ons natuurlijk ook altijd via email, skype, facebook of via het contact form hier onderaan contacteren.

Voor een afspraak voor een bezoek aan huis of bij ons op kantoor kan u ons best gewoon bellen op het onderstaande telefoonnummer. Voor informatievragen kan u best een email sturen of via facebook contact opnemen, dan kunnen we zo nodig al wat details op voorhand opzoeken voor we u contacteren. Indien u met een dringende vraag zit, aarzel dan uiteraard niet om ons te bellen.

Contactgegevens van de zaakvoerder:

Tel.: +32 (0) 477 57 49 94

Skype: tvkerkhoven

email: info@pebblehill.be

Door het gebruik van Google ReCaptcha om spammers het gebruik van dit contact form te ontzeggen, is het noodzakelijk om cookies toe te staan om dit formulier te gebruiken. Indien u dit niet wenst kan u ook uiteraard een email met uw vraag en uw contactgegevens sturen. We danken u voor uw begrip.