IT Beheer

Als zelfstandige of kleine KMO hebt u wel een hele reeks programma’s en hardware die beheerd moet worden, maar hebt u geen behoefte aan een full-time IT’er om het beheer te doen. U kan natuurlijk iemand van uw medewerkers vragen om het IT beheer er bij te doen, maar met de constante stroom van updates van software en hardware is het moeilijk om een duidelijk zicht te hebben op nodig is om veilig te blijven. Een automatisatie en monitoringtool kan daar bij helpen, maar dat is dan meestal weer iets dat de gemiddelde hobbyist weer net niet gewoon is.

IT Beheer voor u door specialistenDat is waar een goede IT partner u kan helpen. Wij helpen u uw IT opzetten zodat het beheer efficiënt kan verlopen. Wij voorzien een helpdesk voor uw medewerkers of voor uw eigen coördinator. Daarnaast voorzien we regelmatig een preventieve controle van de systemen om eventuele problemen te voorkomen. Uiteraard kan dat in samenwerking met eventuele bestaande leveranciers. Ons doel is altijd om uw betrouwbare partner te zijn waarop u kan rekenen alsof we uw eigen IT Manager zijn met eerlijk advies over oplossingen, investeringen en problemen.

Daarnaast kunnen we u ook de oplossingen leveren en deze implementeren of de implementatie door de door u gekozen partner superviseren en begeleiden. We zijn onafhankelijk van onze leveranciers. Daarnaast hebben we als uw IT beheerder een totaal overzicht  op uw IT systemen en netwerk. Dankzij die 2 elementen kunnen we indien er beroep gedaan moet worden op de hardware of service leveranciers sneller tot de essentie doordringen en ook sneller tot een oplossing komen dan indien ze de troubleshooting moeten doorworstelen met een gewone gebruiker. Anderzijds kunnen we vaak ook al preventief bepaalde elementen uitsluiten waardoor we kunnen voorkomen dat we eerst andere elementen in het netwerk moeten uitsluiten.