Onze realisaties

Hier vindt u een overzicht terug van enkele van onze realisaties. Uiteraard is dit geen totaal overzicht van al onze klanten. Indien u specifieke vragen heeft, kan u ons altijd contacteren voor specifieke informatie.

Megi Projects

Megi Projects is een familiebedrijf met hart voor keukens zoals ze het zelf omschrijven. Met andere woorden, het is een KMO die kwaliteitskeukens verkoopt tegen een eerlijke prijs. Om dat te kunnen realiseren, moet hij vertrouwen kunnen hebben in zijn IT omgeving en daarom doet hij beroep op Pebblehill Software.

Pebblehill Software verzorgt bij Megi Projects het IT beheer en de verkoop van IT materiaal. Naast de diensten die hij bij ons afneemt heeft hij natuurlijk nog een aantal heel specifiek noden, zoals keuken ontwerp software en integratie met de prijslijsten van de leveranciers. Uiteraard werkt hij hiervoor samen met gespecialiseerde firma’s, maar ook hiervoor kan hij indien nodig beroep doen op ons om een handje toe te steken om de communicatie te vergemakkelijken. Dit is een heel open samenwerking die al verscheidene jaren stand houdt en echt gebouwd is op een wederzijds vertrouwen.

’t Hoevezwijntje

Het hoevezwijntje is een hoeveslagerij in Rillaar gespecialiseerd in varkensvlees. Ze zijn zowat de oerhoeveslagerij als je het zo kan benoemen. Zij pasten dit model al toe lang voor het trendy werd. Hun aanpak sprak me enorm aan en ik was dan ook echt blij toen ze me contacteerden om een website voor hen te maken. De website is ondertussen al wel enigszins geƫvolueerd, maar het blijft hun eigen sfeer uitstralen. Het is een bedrijf dat kwaliteit vooropstelt, maar wel hun eigen duidelijke visie heeft. Als je bij hen in de winkel langsgaat, is de ontvangst een beetje thuiskomen.

Maar ondanks deze sfeer is hun bedrijf toch een modern bedrijf en voorzien van alle technologie die nodig is om hun visie uit te kunnen voeren. Eerlijk vlees te kunnen aanbieden aan hun klanten waar ze zelf voor ingestaan hebben van het kweken van het voer tot versnijden van het vlees.

Hockey Rotselaar

Hockey Rotselaar is een nieuwe familiale hockey club in Rotselaar opgericht in de zomer van 2019 na een reeks initiaties gegeven door de hockey federatie tijdens het seizoen 2018-2019. Via familie kwam ik in contact met dit initiatief en de mensen die zich hier achter geschaard hebben, bleken een echte toffe groep. Ik heb dan ook beslist om hen te steunen vanuit vanuit Pebblehill Software en onder meer hun website te verzorgen als webmaster als sponsor.

Houdt deze pagina in het oog. Meer van onze realisaties zullen de komende weken online komen.